Mi-e Dor Noutăți

Back to school 2021

Colectia Mi-e Dor "Scoala 2021/22" revolutionar a pasit in experimente!


Si anume ce modificari a adus asa numita pandemia impreuna cu invatamantul sau de la dimiciliu )


1. Mai intai de toate, am incetat sa producem IN SERIE scoala din stofa catifea italiana. Acuma aveti posibilitate sa comandati tinutele confectionate din aceste stofe care de fapt pana acuma se asociaza cu ceva regal, deosebit de fin si bun gust! Cu siguranta ziua de 1 septembrie pentru copilul dvs va fi una de neuitat!


2. Noi am elaborat tocmai 3 capsule in diferite stiluri si deasemenea stofe diverse, dar in fiecare din ele am pastrat stilul Mi-e Dor ) Deja astazi puteti gasi in magazinul nostru de pe str. Puskin 50 colectia Cher - din catifea

care in mare parte ofera comoditate si frumusete scolarilor, dar si creaza o tinuta casual in zilele libere din afara scolii.

A doua serie ar fi - Puntomilano . Daca pentru voi forma scolara trebuie sa ofere confort si eleganta - atrageti atentia anume aici!

Vorbim despre o stofa tricotata speciala, creata anume pentru comoditate maxima a copilului - care nu se sifoneaza, nu se scamoseaza, nu isi perde din culoare si capacitati! Are o permiabilitate buna ceea ce este specific stofelor tricotate, nu poseda efectul de supraincalzire. Aici stofa ne ofera si o ingrijire minima, nu este deloc una capricioasa - toate aceste in ansamblu ofera tinutelor noastre - practicitate, iar disainul Mi-e Dor ofera stil, eleganta si confort!

Linia a treia City ​​Style - este un Strigat de Suflet a copilului! Pe parcursul a intregii veri, in magazinul nostru Mi-e Dor, noi am comunicat cu copiii (elevii) si ii intrebam ce este pentru ei haina de scoala. Cum poate fi expus protestul mondial pe cale pasnica, si individualitatea prin estetica si frumusete?! )

Rezultatul acestor colaborari va asteapta pe str. Puskin 50! Bombere, hanoroace, veste, tricouri... acestea sunt doar o particica mica din ceea ce am creat noi impreuna cu copiii )

fuste din stofa tricot, pantaloni scurti - care cu siguranta se incadreaza in formatul de - forma scolara pentru copiii moderni!

Doriti sa va bucurati copiii vostri?!

Bun venit in magazinul nostru din str. Puskin 50

aici veti descoperi lumea Mi-e Dor impreuna cu Colectia sa!


#miedor #dininima #copii #chisinau #moldova #kids #nou #newcollection
Made on
Tilda